Buitenverlichting

Sfeervol en veilig

De dagen worden korter en het begint steeds eerder te schemeren. Ook is het niet meer vanzelfsprekend dat je ’s ochtends wakker wordt met de zonnestralen die naar binnen schijnen. Kortom; de winter is in aantocht. Binnen kun je het gezellig maken met voldoende lampen en sfeerverlichting. Maar ook buiten kun je het gezellig maken! Met buitenverlichting vertrek je het hele jaar door ’s ochtends in het licht en heb je ’s avonds altijd een warm welkom. Wel zo veilig.

Onze houten buitenverlichting is duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een sfeervolle en natuurlijke uitstraling. De verlichting wordt weggewerkt in eiken- of douglashouten paaltjes. Wil je meer te komen over alle mogelijkheden in buitenverlichting? Lees dan snel verder.

Standaard of eigen ontwerp

In onze webshop vind je een aantal standaard ontwerpen buitenverlichting. Deze worden vaker gekozen en zijn verkrijgbaar alle gewenste hoogtes en in een aantal standaard diktes; 12×12, 15×15 of 20×20 centimeter. Kleine paaltjes, grote lantaarns of weggewerkt in je poort; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook de afwerking aan de bovenkant kun je zelf kiezen, zoals een vlakke afwerking of een diamantkop.

Heb je zelf een mooi ontwerp of leuk idee gezien? Wij zijn benieuwd en werken jouw idee graag uit! Omdat alles op maat gemaakt wordt kunnen we ook een persoonlijk ontwerp maken en betaalbaar uitvoeren.

Al onze buitenlampen worden uitgevoerd met ledverlichting. Van fel tot wat zwakker licht of sfeerverlichting; alles is mogelijk. We kunnen de nieuwe lampen aansluiten op de huidige bekabeling (230 volt) of deze nieuw aanleggen door middel van een plug-en-play systeem van 24 volt.

Denk ook alvast na over hoe je de lampen geschakeld wilt hebben. Door middel van een bewegingsschakelaar, zodat je altijd op de juiste momenten verlichting hebt, of liever met een schemerschakelaar die afgestemd is op de schemering? Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren.

Even op een rijtje:

Bijna alles is mogelijk.

  • Standaard ontwerp of eigen ontwerp;
  • Douglas- of eikenhout;
  • Alle formaten zijn mogelijk;
  • Standaard met energiezuinige ledverlichting;
  • Verschillende mogelijke lichtsterktes;
  • Op huidige bekabeling of nieuwe bekabeling aanleggen;
  • Met bewegingsschakelaar of schemerschakelaar.

Waarschijnlijk hebben we nog niet alle gewenste mogelijkheden besproken. Wil je weten of jouw creatieve idee werkelijkheid kan worden? Neem gerust contact op, wij zijn benieuwd!

Meer lezen? Ga terug naar de informatie & inspiratiepagina.