Houtbouw

Volledig op maat gemaakte (bij)gebouwen en overkappingen

Ontdek onze hoogwaardige houtbouw oplossingen voor de buitenruimte. Houten bijgebouwen en overkappingen, waar vakmanschap, functionaliteit en esthetiek samenkomen. Van sfeervolle tuinkamers tot praktische bergingen en stijlvolle carports, elk bijgebouw wordt zorgvuldig ontworpen en gebouwd met hoogwaardige materialen. Kies uit diverse ontwerpen en stijlen voor de perfecte toevoeging aan je buitenruimte. Maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

Ontdek de veelzijdige en stijlvolle houten bijgebouwen, ontworpen om jouw buitenruimte te verrijken. Met zorgvuldig vakmanschap en hoogwaardige materialen bieden wij op maat gemaakte oplossingen. Lees meer of ga direct naar:

Verken onze uitgebreide selectie van prachtige houten overkappingen, perfect voor het creëren van een sfeervolle buitenruimte. Van klassieke ontwerpen tot moderne stijlen, wij bieden overkappingen die passen bij elke tuin en smaak. Lees meer of ga direct naar:

Ontdek het vakmanschap van De Kastaan’s houten gebinten en spantconstructies. Deze rustieke en oersterke elementen voegen niet alleen een architectonisch hoogtepunt toe aan elk bouwwerk, maar bieden ook waarde voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Klik hier voor meer informatie.

Houtbouw

Projecten

Bekijk hieronder een selectie van onze gerealiseerde projecten. Ben je opzoek naar nog meer inspiratie voor jouw houtproject?
Neem dan gerust eens contact met ons op.