Tuinkamer

Volledig op maat gemaakt

Het hele jaar door van je tuin genieten? Dat kan perfect met een eiken tuinkamer. Elke seizoen heeft zijn charme, maar vraagt ook om verschillende behoeften. In de zomer wil je het open en luchtig, terwijl je in de winter warmte zoekt. Een luxe tuinkamer van De Kastaan biedt hiervoor de ideale oplossing.

Tuinkamer op maat

Bij De Kastaan leveren we maatwerk, omdat we geloven dat dit de beste service biedt aan onze klanten. We richten ons op oplossingen die jouw voorkeuren weerspiegelen, waardoor je vrij bent om jouw ideale tuinkamer samen te stellen. We vertalen jouw ontwerp ideeën naar een gedetailleerde 3D-tekening en sturen vervolgens onze productie aan om jouw droom tuinkamer werkelijkheid te maken.

Is een tuinkamer vergunningsvrij?

In de meeste gevallen is geen vergunning nodig voor het bouwen van een tuinkamer, vooral als deze aan het huis wordt bevestigd en op het achtererfgebied wordt gebouwd. Toch raden we aan dit te controleren. Onze specialisten bieden persoonlijk advies en zijn goed op de hoogte van de wet- en regelgeving.

Houtbouw

Projecten

Bekijk hieronder een selectie van onze gerealiseerde projecten. Ben je opzoek naar nog meer inspiratie voor jouw houtproject?
Neem dan gerust eens contact met ons op.

  • Tuinkamer met overkapping

  • Tuinkamer met lamellen

Om jouw verder op weg te helpen in de zoektocht naar een Tuinkamer van je dromen, gaan we graag vrijblijvend het gesprek met je aan. Op basis daarvan kunnen we je een prijsindicatie verstrekken zodat jij weer snel verder kunt met jouw project. Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Plan dan een afspraak in voor onze showroom!