Houten poorten

Volledig op maat gemaakt

Onze poortmodellen

Het is belangrijk dat een houten poort of landhek bij de omgeving past. Daarom bekijken wij jouw situatie en geven we advies voordat we aan de slag gaan. Elke poort wordt op maat ontworpen, geproduceerd en geplaatst. Variërend van luxe Engelse poorten tot rasterpoorten. Van landhekken en wringhekken tot getoogde toegangspoorten. Alles wordt op ambachtelijke wijze van duurzaame houtsoorten in Brabant geproduceerd. Blader hieronder door de verschillende modellen.

Houten draaipoort

Draaipoorten kunnen naar binnen of naar buiten openen, afhankelijk van uw situatie. Ze zijn ruimtebesparend en nemen minder ruimte in beslag dan schuifpoorten, ideaal voor situaties met beperkte zijruimte. Onderhoud is eenvoudig: regelmatig de twee scharnierpunten smeren is voldoende. Draaipoorten bieden veelzijdige bediening, van handmatige bediening met een RVS haakslot tot geautomatiseerde opties.

Houten schuifpoort

Schuifpoorten openen naar links of rechts, afhankelijk van uw situatie. Ze zijn ruimtebesparend omdat ze geen ruimte nodig hebben om te draaien zoals draaipoorten. Perfect voor hellende terreinen, waar een draaiende poort niet praktisch is. Hoewel een schuifpoort handmatig bedienbaar is, worden schuifpoorten meestal voorzien van een automatische opener.

UNIEK & PERSOONLIJK

Houtsoorten & Graveren

De meest gebruikelijke houtsoorten voor houten poorten  zijn: Europees Eikenhout of Afrikaans Padoek. Beide houtsoorten kunnen onbehandeld jaren mee in ons Nederlandse klimaat. Om je poort echt een uniek en persoonlijk uiterlijk te geven is mogelijk om een persoonlijke tekst in het hout te laten frezen. Benieuwd naar de eigenschappen van ons poorthout? Klik hier, voor meer informatie.

Houten toegangspoort

Een houten toegangspoort verrijkt het aanzicht van je woning of oprijlaan en biedt optimale beveiliging door toegangscontrole en automatisering. Geautomatiseerd met elektrische motoren voor gebruiksgemak, past een houten poort bij elke woningstijl, van sierlijk landelijk tot strak modern. Vergeet niet de looppoort voor bezoekers zonder voertuig.

Houten tuinpoort

Geef jouw tuin een unieke uitstraling met een houten tuinpoort die perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Of je nu de voorkeur geeft aan een volledig gesloten poort voor maximale privacy of liever een poort met een vleugje openheid om de schoonheid van je tuin te accentueren, de keuze is aan jou.

Houten deuren

Houten deuren zijn essentieel voor privacy, bieden veelzijdigheid en flexibiliteit in ontwerp. Ze schermen ruimtes af en voegen een vleugje tijdloze charme toe aan elke omgeving. Of het nu gaat om een statige voordeur, een elegante binnendeur, of een stevige achterdeur, houten deuren bieden niet alleen functionele voordelen, maar ook een gevoel van veiligheid en warmte in huis. Hun natuurlijke uitstraling en aanpasbaarheid maken ze de favoriete keuze voor elke woning.

Houten landhekken

Landhekken zijn een populaire keuze voor het afbakenen van landelijke terreinen vanwege hun eenvoudige en rustieke ontwerp. Ze bestaan uit horizontale liggers die op verticale palen zijn bevestigd, wat zorgt voor een traditionele uitstraling die perfect past bij landelijke omgevingen. Deze hekken kunnen op maat worden gemaakt en aangepast aan de specifieke afmetingen en vereisten van het terrein.

Houten slagbomen

Een houten slagboom biedt een eenvoudige en praktische oplossing voor toegangscontrole. Het ontwerp bestaat uit een horizontale houten balk die aan een verticale staander is bevestigd met behulp van een schoor, waardoor het zowel kosteneffectief als gemakkelijk te installeren is. Dankzij hun natuurlijke en rustieke uitstraling passen houten slagbomen perfect in landelijke en natuurlijke omgevingen.

Verschillende opties

De poorten bieden diverse aanpassingsmogelijkheden, waaronder automatisering, lakken, het integreren van een brievenbus en het toevoegen van communicatie-elementen zoals een naam

 • Communicatie

  Zoals naam of huisnummer gegraveerd op poort

 • Automatiseren

  Automatiseren voor gemak, veiligheid en beveiliging

 • Gelakte poort

  Lakken voor natuurlijke uitstraling en onderhoudsgemak

 • Brievenbus

  Brievenbus geïntegreerd in de poort voor gemak