Carports en garages

Volledig op maat gemaakt

Op zoek naar een carport of garage die perfect past bij de uitstraling van je woning? Bij De Kastaan ben je aan het juiste adres. We leveren maatwerk, zodat je toekomstige houten carport of garage naadloos aansluit bij jouw wensen. Hier vind je alvast ideeën en tips.

Carports en garages op maat

Bij De Kastaan verenigen we traditionele houtbouwtechnieken met moderne uitdagingen. Dit resulteert niet alleen in bewezen duurzaamheid, maar ook in een landelijke charme voor je project. Een carport of garage is niet alleen praktisch maar ook een slimme investering die bespaart op onderhoudskosten en winterse ongemakken. Neem contact op voor maatwerkadvies.

Optimaal duurzaam

Overweeg je een houten carport met zonnepanelen? Bij De Kastaan adviseren we graag over de beste combinatie van houtsoorten en zonne-energieoplossingen. Douglas, Eiken, Vuren en zelfs Kastanjehout bieden allemaal unieke eigenschappen voor jouw carport. Maak een milieubewuste keuze en bespaar op energiekosten met onze duurzame oplossingen.

Houtbouw

Projecten

Bekijk hieronder een selectie van onze gerealiseerde projecten. Ben je opzoek naar nog meer inspiratie voor jouw houtproject?
Neem dan gerust eens contact met ons op.

Om jouw verder op weg te helpen in de zoektocht naar een Carports en garages van je dromen, gaan we graag vrijblijvend het gesprek met je aan. Op basis daarvan kunnen we je een prijsindicatie verstrekken zodat jij weer snel verder kunt met jouw project. Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Plan dan een afspraak in voor onze showroom!