Veranda

Volledig op maat gemaakt

Genieten van je tuin dat wil je natuurlijk het hele jaar door, dat kan ideaal in een eiken veranda. Ieder seizoen heeft wel weer zijn eigen charmes om van te genieten. Maar ieder seizoen vraagt ook iets anders van je veranda. In de zomer wil je het lekker open kunnen gooien met het gevoel dat je buiten zit, maar in de winter en de herfst wil je wat meer de warmte behouden. In dat geval bied een luxe veranda van De Kastaan de perfecte oplossing

Houten veranda op maat

Bij De Kastaan draait alles om maatwerk. Wij leveren oplossingen die perfect aansluiten bij jouw wensen, met focus op vrijheid en creativiteit. Ons team werkt nauw met je samen vanaf het eerste contact om te begrijpen wat je wilt bereiken met je nieuwe tuinkamer. We streven naar kwaliteit en esthetiek.

Is een veranda vergunningsvrij?

In de meeste gevallen is geen vergunning nodig voor een houten veranda, vooral als deze aan het huis wordt bevestigd en op het achtererfgebied wordt gebouwd. Het is echter raadzaam om lokale regelgeving te controleren. De Kastaan biedt persoonlijk advies en helpt bij het verifiëren van de vereisten in jouw situatie.

Zelf een houten veranda bouwen?

Of je nu zelf een houten veranda wilt bouwen of dit aan professionals wilt overlaten, bij De Kastaan ben je aan het juiste adres. Met onze ervaring adviseren we en bieden we complete oplossingen, maar staan we ook klaar om je te begeleiden bij zelfbouw.

Houtbouw

Projecten

Bekijk hieronder een selectie van onze gerealiseerde projecten. Ben je opzoek naar nog meer inspiratie voor jouw houtproject?
Neem dan gerust eens contact met ons op.

  • Eiken veranda

  • Veranda

Om jouw verder op weg te helpen in de zoektocht naar een Veranda van je dromen, gaan we graag vrijblijvend het gesprek met je aan. Op basis daarvan kunnen we je een prijsindicatie verstrekken zodat jij weer snel verder kunt met jouw project. Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Plan dan een afspraak in voor onze showroom!