Poolhouse

Volledig op maat gemaakt

Wil je een zwembad in je tuin, maar is het niet het hele jaar door mooi weer? Geen probleem! Met een eikenhouten poolhouse van De Kastaan kun je het hele jaar door van je zwembad genieten. Ontdek hieronder alle mogelijkheden van een houten poolhouse.

Voordelen van een poolhouse

Een eikenhouten poolhouse verhoogt niet alleen de waarde van je woning, maar biedt ook praktische voordelen. Naast een douche biedt het ruimte voor zwembadmaterialen, een infrarood sauna en een pantry. Compleet met loungegedeelte, creëer je een multifunctionele buitenruimte. volledig op maat gemaakt

Altijd genieten in jouw poolhouse

Droom je ervan om bij 30 graden op een ligbedje te ontspannen met je favoriete drankje? Onze houten poolhouses zijn beschikbaar in diverse vormen en maten, waardoor er altijd een geschikt model voor jou is. Met maatwerkoplossingen zijn de mogelijkheden eindeloos, gebaseerd op jouw creativiteit!

Houtbouw

Projecten

Bekijk hieronder een selectie van onze gerealiseerde projecten. Ben je opzoek naar nog meer inspiratie voor jouw houtproject?
Neem dan gerust eens contact met ons op.

Om jouw verder op weg te helpen in de zoektocht naar een Poolhouse van je dromen, gaan we graag vrijblijvend het gesprek met je aan. Op basis daarvan kunnen we je een prijsindicatie verstrekken zodat jij weer snel verder kunt met jouw project. Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Plan dan een afspraak in voor onze showroom!