Gastenverblijf

Volledig op maat gemaakt

Familie wat verder weg wonen of altijd al je eigen Bed & Breakfast willen beginnen? Dan is een houten gastenverblijf wellicht wat je zoekt. Wat veel mensen niet beseffen is dat een gastenverblijf niet binnen de bestaande muren van je huis gemaakt hoeft te worden. Je kan de ruimte in je tuin ideaal gebruiken voor het plaatsen van een multifunctioneel gastenverblijf.

Multifunctioneel gastenverblijf en tuinkantoor

Houten tuinhuizen, op maat gemaakt in diverse formaten en ontwerpen, bieden eindeloze mogelijkheden. Kies uit verschillende dakvormen, zoals een zadeldak, punt- of plat dak, afhankelijk van je voorkeuren en behoeften.

Toegevoegde waarde aan je huis

Een houten gastenverblijf verhoogt de bebouwde vierkante meters en de waarde van je woning. Het biedt extra leefruimte, aantrekkelijk voor kopers, en kan als vakantieverblijf extra inkomsten genereren. In veel gevallen ook nog eens vergunningsvrij Een authentiek gastenverblijf van De Kastaan voegt esthetiek toe aan je tuin.

Authentieke Bed & Breakfast 

Een B&B is vaak een wat knusser verblijf dan een reguliere hotelkamer of appartement. Een authentieke uitstraling door het gebruik van veel hout past daar perfect bij. Een authentieke houten B&B in de tuin biedt je gasten een bijzondere ruimte waar ze kunnen verblijven. Ze hebben een eigen plek met alle nodige voorzieningen, zoals een comfortabel bed, een eigen badkamer en mogelijk een kitchenette. Dit zorgt ervoor dat je gasten maar ook familie en vrienden zich direct thuis voelen en kunnen genieten van een comfortabel verblijf. 

Zelf bouwen of laten realiseren?

Of je nu zelf een gastenverblijf wilt bouwen of dit liever overlaat aan professionals, bij De Kastaan ben je aan het juiste adres. We bieden maatwerk en begeleiden je van begin tot eind. Of je nu alles zelf wilt doen of slechts een deel, wij staan voor je klaar.

Houtbouw

Projecten

Bekijk hieronder een selectie van onze gerealiseerde projecten. Ben je opzoek naar nog meer inspiratie voor jouw houtproject?
Neem dan gerust eens contact met ons op.

Om jouw verder op weg te helpen in de zoektocht naar een Gastenverblijf van je dromen, gaan we graag vrijblijvend het gesprek met je aan. Op basis daarvan kunnen we je een prijsindicatie verstrekken zodat jij weer snel verder kunt met jouw project. Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Plan dan een afspraak in voor onze showroom!