Houten schuifpoort

Volledig op maat gemaakt

Ontdek de voordelen van schuifpoorten! Deze poorten bieden praktische oplossingen voor verschillende situaties. Ze openen naar links of rechts, afhankelijk van jouw behoeften, en zijn ideaal voor locaties met beperkte ruimte aan de achter- of voorkant. Hoewel handmatige bediening mogelijk is, wordt een automatische opener vaak aanbevolen vanwege het gemak, vooral gezien het feit dat het openen van een schuifpoort met de hand veel zwaarder is dan een draaipoort.

Flexibiliteit in openingsrichting

Schuifpoorten bieden een flexibele oplossing voor het betreden van jouw eigendom. Of je nu links of rechts wilt openen, schuifpoorten passen zich moeiteloos aan aan jouw situatie. Deze veelzijdigheid maakt ze ideaal voor diverse omgevingen, waarbij de toegang gemakkelijk kan worden aangepast aan de specifieke lay-out van jouw terrein.

Ruimte besparend

Schuifpoorten vereisen minder ruimte aan de achter- of voorkant in vergelijking met draaipoorten, die draairuimte nodig hebben. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor situaties waar beperkte ruimte aan de achterkant beschikbaar is.

Ideaal voor hellende terreinen

Als jouw oprit oploopt aan de achterzijde en er beperkte ruimte is om een poort naar voren te laten draaien, biedt een schuifpoort de perfecte oplossing. Dankzij hun horizontale beweging zijn schuifpoorten ideaal voor terreinen met een hellend oppervlak, waarbij ze efficiënt gebruikmaken van beschikbare ruimte zonder afbreuk te doen aan functionaliteit.

Verschillende opties

Maak je houten schuifpoort helemaal naar jouw smaak door deze volledig aan te passen aan je wensen.

 • Communicatie

  Zoals naam of huisnummer gegraveerd op poort

 • Brievenbus

  Brievenbus geïntegreerd in de poort voor gemak

 • Gelakte poort

  Lakken voor natuurlijke uitstraling en onderhoudsgemak

 • Automatiseren

  Automatiseren voor gemak, veiligheid en beveiliging

Houtbouw

Projecten

 • Poolhouse

 • Luxe bijgebouw

 • Landelijke veldschuur

 • Landelijke overkapping