Overkapping

Volledig op maat gemaakt

Welkom bij onze collectie houten overkappingen, waar functionaliteit en gepersonaliseerd ontwerp samenkomen om jouw ideale buitenruimte te vormen. Of je nu op zoek bent naar een fijne plek om te ontspannen, een sfeervolle tuinkamer wilt creëren, of gewoonweg een beschutting voor je tuinstoelen en keramische barbecue, onze eiken houten overkappingen bieden de perfecte oplossing.

Veelzijdige overkapping

Houten overkappingen zijn uiterst veelzijdig in gebruik, beschikbaar in diverse vormen en maten. Van BBQ’s met vrienden tot beschutting tegen de avondkoelte, en zelfs als speelruimte voor kinderen bij slechter weer. Bovendien bieden ze handige opslagruimte voor tuingereedschap, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Eindeloos genieten

Geniet het hele jaar door van je houten overkapping met glazen schuifwanden of eiken houten shutters. Deze bieden bescherming tegen de lage zon in het najaar, kou en wind in de winter, terwijl ze meer daglicht toelaten in de zomer. We helpen graag bij het ontwerp dat perfect aansluit op jouw wensen.

Houten overkapping zelf bouwen?

Overweeg je de bouw van een overkapping? Bij De Kastaan ben je aan het juiste adres, of je nu zelf wilt bouwen of het aan ons wilt overlaten. Met onze ervaring adviseren we je graag en bieden we maatwerk. We helpen je zover als nodig, zodat je jouw overkapping zelf kunt afmaken.

Houtbouw

Projecten

Bekijk hieronder een selectie van onze gerealiseerde projecten. Ben je opzoek naar nog meer inspiratie voor jouw houtproject?
Neem dan gerust eens contact met ons op.

  • Landelijke overkapping

  • Eiken overkapping

Om jouw verder op weg te helpen in de zoektocht naar een Overkapping van je dromen, gaan we graag vrijblijvend het gesprek met je aan. Op basis daarvan kunnen we je een prijsindicatie verstrekken zodat jij weer snel verder kunt met jouw project. Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Plan dan een afspraak in voor onze showroom!