Hooimijt

Volledig op maat gemaakt

Bent u opzoek naar een hooimijt in landelijke stijl uitgerust met traditioneel pannendak, of juist met een authentieke rieten kap? En wilt u dit combineren met en carport of veranda? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen je graag opweg met je toekomstige hooimijt 

Hooimijt voor eigentijds gebruik

Een hooiberg heeft een in uw verbeelding wellicht 4 staanders welke door het dak steken. Maar door de jaren heen zijn deze er in alle vormen en maten van 1 roede tot 6 roedige hooibergen. Een 4 roedige hooimijt biedt veel voordelen en flexibiliteit voor toekomstig gebruik, zoals een gastenverblijf, pool house, veranda of carport. Met het maatwerk van De Kastaan is er altijd een hooiberg die perfect bij jouw wensen aansluit. 

Ambachtelijke verbindingen van kwalitatief hout

Bij De Kastaan gaan we voor ambachtelijk vakmanschap. Onze sterke houtconstructies geven je hooimijt een karakteristieke, landelijke uitstraling. De aandacht voor detail is zichtbaar in elke stap van ontwerp tot plaatsing. Omdat we het hout zelf importeren en zagen, hebben we volledige controle over de kwaliteit en duurzaamheid. 

Plaatsing van hooimijt

Bij De Kastaan gaan we graag voor het totaalplaatje. Het ontzorgen van de klant door middel van plaatsing op locatie is dan ook een onderdeel dat we graag meenemen in onze aanbieding. Natuurlijk is een stukje eigenwerkzaamheden hierbij mogelijk. Of het nu gaat om het complete plaatje van de montagewerkzaamheden of enkel de uitleg hoe je het plaatsen het beste aan kan pakken, het kan allemaal. Het leveren van maatwerk is bij ons op alle vlakken terug te vinden.  

Houtbouw

Projecten

Bekijk hieronder een selectie van onze gerealiseerde projecten. Ben je opzoek naar nog meer inspiratie voor jouw houtproject?
Neem dan gerust eens contact met ons op.

Om jouw verder op weg te helpen in de zoektocht naar een Hooimijt van je dromen, gaan we graag vrijblijvend het gesprek met je aan. Op basis daarvan kunnen we je een prijsindicatie verstrekken zodat jij weer snel verder kunt met jouw project. Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Plan dan een afspraak in voor onze showroom!