Familiebedrijf met gepassioneerde vakmensen

Welkom bij De Kastaan, waar ambacht en natuur samenkomen. De naam “Kastaan” is het Brabantse woord voor kastanjeboom, en daar ligt onze oorsprong en inspiratie.

Sinds 2005 zijn wij gespecialiseerd in het ambachtelijk bewerken van kastanje-, douglas- en eikenhout. Met jarenlange ervaring creëren wij prachtige poorten, overkappingen, meubels en meer, speciaal ontworpen voor het buitenleven en landschap.

Bij De Kastaan staan duurzaamheid en esthetiek centraal. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige, natuurlijke materialen die zorgen voor een lange levensduur en minimaal onderhoud.

Ons vakmanschap komt tot uiting in de authentieke bewerking van het hout. Of je nu een klassieke, moderne of nostalgische stijl wenst, wij kunnen het realiseren.

Elk product dat wij maken is uniek en volledig op maat. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën, waarna wij een passend ontwerp creëren dat perfect aansluit bij jouw visie. 

De Kastaan staat garant voor een eerlijk en ambachtelijk houtproduct.

Wij ontwerpen, maken en plaatsen allerlei soorten op maat gemaakte houtproducten van eikenhout, kastanjehout en douglashout.

Fam. van der Doelen

Onze houtproducten

Direct uit voorraad leverbaar

Inspiratie

Gerealiseerde projecten

Wat onze klanten zeggen

Ze leveren betaalbaar, maatwerk poorten. Ze zijn snel geplaatst, werken nauwkeurig en ze denken mee in oplossingen en stijlen en komen met verschillende opkopingen. Wij zijn er erg blij mee. De poort functioneert goed en is een blikvanger

Lizan, Google review

De Kastaan heeft bij ons ons een overkapping geplaatst We zijn super tevreden, komen afspraken na en ze werken het netjes af. Ze denken met je mee en de service is top!
Bedankt voor alles, wij genieten er volop van!

Remon en Belinda, Google review

De Kastaan heeft bij ons een landelijke poort en gaaswerk aangebracht. Erg goed gedaan volgens afspraak en kwaliteit. Ik kan iedereen aanbevelen om met de Kastaan in zee te gaan. Ze denken mee met de klant en komen met oplossingen waaraan jezelf niet denkt. Dank voor het eind resultaat.

Eric, Google review

Met veel plezier kennis gemaakt met het team van De Kastaan. Het meedenken en leveren van met zorg gemaakte poorten en hekwerk is mooi om te ervaren. De Kastaan is een aanrader voor alles wat uit hout kan worden gemaakt.

Jos, Google review

De Kastaan heeft een prachtig eiken tuinhuis gerealiseerd bij ons. Het begon met een goed advies, gevolgd door een mooie tekening met specificaties, daarna is de bouw van het tuinhuis in een korte tijd, perfect gerealiseerd door de medewerkers van De Kastaan. Een mooi en eerlijk bedrijf met fijne mensen. Allemaal top!

Yvonne, Google review

De Kastaan heeft ons al meerdere malen geholpen bij het realiseren van hekwerken, (elektrische) poorten. Zeer tevreden over hun professionaliteit, vakkundig meedenken, en vriendelijke houding. Vriendelijk en kundig en staan garant voor kwaliteit.

Cas, Google review