Luxe tuinhuis

Volledig op maat gemaakt

Eet jij ook het liefste heel de zomer buiten? Stel je voor: een luxueus tuinhuis, een verlengstuk van je leefruimte, waar je de hele zomer kunt genieten van de warme zonnestralen, de verfrissende bries en het gezelschap van vrienden en familie. Of het nu gaat om een ontspannen zondagmiddag barbecue, een intieme dinerparty onder de sterrenhemel of gewoonweg een rustige plek om te genieten van een goed boek, een luxe eikenhouten tuinhuis biedt de perfecte setting.

Eikenhouten tuinhuis op maat

Houten tuinhuizen, op maat gemaakt in diverse formaten en ontwerpen, bieden eindeloze mogelijkheden. Kies uit verschillende dakvormen, zoals een zadeldak, punt- of plat dak, afhankelijk van je voorkeuren en behoeften.

Altijd genieten in jouw tuinhuis

Bij wisselvallig weer in Nederland hoef je niet te stoppen met genieten van je tuinhuis. Isoleer het voor een volwaardige uitbreiding van je woonruimte, ideaal als tuinkamer, kantoor of mancave. Met glazen schuifwanden of openslaande deuren creëer je een naadloze verbinding tussen binnen en buiten.

Bijgebouwen

Projecten

Bekijk hieronder een selectie van onze gerealiseerde projecten. Ben je opzoek naar nog meer inspiratie voor jouw houtproject?
Neem dan gerust eens contact met ons op.

Om jouw verder op weg te helpen in de zoektocht naar een Luxe tuinhuis van je dromen, gaan we graag vrijblijvend het gesprek met je aan. Op basis daarvan kunnen we je een prijsindicatie verstrekken zodat jij weer snel verder kunt met jouw project. Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Plan dan een afspraak in voor onze showroom!