Onze werkwijze

Hoe werkt dat nou eigenlijk?

Voordat je een opdracht bij ons neerlegt, zoals een poort of een overkapping, wil je misschien graag weten wat je precies kan verwachten. In deze blog lichten we onze werkwijze toe en laten we zien wat er achter de schermen gebeurt als je op je project zit te wachten.

Een eerste gesprek

De meeste klanten komen op 2 verschillende manieren binnen:

  1. Met een uitgewerkte tekening van wat ze willen hebben;
  2. Met alleen een foto of een omschrijving van wat ze willen hebben.

In beide gevallen gaan we met je in gesprek. Tijdens dit gesprek proberen we duidelijk te krijgen wat de vraagstelling is, waar we rekening mee moeten houden en geven we ook direct een stukje advies. Na dit gesprek volgt meestal eerst een richtprijs waar je over na kan denken. Voor jou is het fijn om te weten waar je aan toe bent, en voor ons is het fijn om te weten met welk budget we kunnen werken. Zo zorgen we dat we na dit eerste gesprek direct op 1 lijn zitten.

Als je over het voorstel hebt nagedacht en akkoord bent, na een eventuele aanpassing, gaan we aan de slag met een eerste 3D ontwerp. Dit ontwerp sturen we naar je toe zodat je direct een goed beeld hebt van jouw opdracht. Aan de hand van dit ontwerp gaan we verder in gesprek over de uitwerking in de details. Hiervoor kom je op gesprek of geef je een reactie via de telefoon of e-mail; wat voor jou het beste werkt. Dit blijven we net zo lang finetunen totdat wij iets ontworpen hebben waar jij tevreden mee bent.

Als het ontwerp helemaal naar jouw zin is maken we het definitief. Met dit definitieve ontwerp weten wij precies wat we gaan maken en kunnen we een projectgerichte prijs opstellen. Als deze prijs ook akkoord wordt bevonden door jou hebben we een opdracht en kunnen we aan de slag!

Voordat we in de werkplaats aan de slag gaan komen we inmeten op locatie en passen hier de tekening op aan. Na deze aanpassing gaat het ontwerp als werktekening richting de werkplaats en kunnen ze aan de slag met de voorbereiding. Als de voorbereidingen zijn afgerond maken we een afspraak voor het plaatsen. Het plaatsen neemt, afhankelijk van de opdracht, 1 of meerdere dagen in beslag.

Op locatie wordt het project door ons vriendelijke en vakkundige personeel opgebouwd. Tijdens het opbouwen zetten we de prefab onderdelen uit de werkplaats in elkaar en maken we nog het een en ander op maat. Zo zie je stapje voor stapje de 3D tekening van jouw opdracht tot leven komen! Tijdens het harde werk lust ons personeel graag een kopje koffie; daar gaan ze nog beter van werken ;).

Wanneer een project is afgerond informeert het personeel op locatie of vanuit kantoor of alles naar wens is. Als alles naar tevredenheid is opgeleverd hopen we natuurlijk op jarenlang plezier met jouw product en kun je altijd bij ons terecht voor vragen of het oplossen van problemen. Wil je anderen informeren met jouw ervaring? Laat een recensie achter op Facebook of Google. Daar help je ons én toekomstige klanten mee!

  • We beginnen met een idee;
  • Een gesprek, een stukje advies en een richtprijs;
  • Het 3D ontwerp; finetunen en aanpassen tot het naar wens is;
  • Inmeten en voorbereiden;
  • Plaatsen op locatie;
  • Afronding en service.

    Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Meer lezen? Ga terug naar de informatie & inspiratiepagina.