Mantelzorg woning

Volledig op maat gemaakt

Steeds vaker bieden kinderen of ander familieleden mantelzorg aan hun ouders. Helaas niet altijd vanwege de leeftijd maar omdat een ouder om andere redenen meer zorg nodig heeft. Het is dan maar wat fijn dat dat dichtbij en in een vertrouwde omgeving kan. Onze op maat gemaakte mantelzorg woningen realiseren we op uw eigen terrein of op dat van je kinderen of andere familieleden.

Mantelzorg woning op maat

Bij De Kastaan bieden we maatwerk in houten mantelzorgwoningen. Met zorgvuldig ontworpen en gebouwde woningen, passend bij je huis en omgeving, creëren we een comfortabele en veilige leefomgeving voor geliefden. Zo kunnen zij zorg ontvangen in de nabijheid van familie, zonder in te boeten aan comfort en privacy.

Verschillende opties

Enkele voorzieningen die we kunnen bieden

  • Toegankelijkheidsopties

  • Badkamer met aanpassingen

  • Keukenvoorzieningen

  • Slaapkamerindeling

  • Zorgvoorzieningen

  • Veiligheidsvoorzieningen

  • Technologische ondersteuning

Pre-mantelzorg woningen

Om de druk op de woningmarkt te verlichten, biedt een pre-mantelzorgwoning uitkomst. Deze woning wordt geplaatst vóórdat mantelzorg daadwerkelijk nodig is. Gemeentelijk beleid varieert, sommige staan plaatsing tot 10 jaar voor mantelzorg toe. Benieuwd naar de regels in jouw gemeente? Onze experts bieden persoonlijk advies.

Houtbouw

Projecten

Bekijk hieronder een selectie van onze gerealiseerde projecten. Ben je opzoek naar nog meer inspiratie voor jouw houtproject?
Neem dan gerust eens contact met ons op.

Om jouw verder op weg te helpen in de zoektocht naar een Mantelzorg woning van je dromen, gaan we graag vrijblijvend het gesprek met je aan. Op basis daarvan kunnen we je een prijsindicatie verstrekken zodat jij weer snel verder kunt met jouw project. Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Plan dan een afspraak in voor onze showroom!