Tuinkantoor

Volledig op maat gemaakt

Een houten tuinkantoor is dé oplossing voor wie een rustige en inspirerende werkomgeving wil, los van het dagelijkse leven. Speciaal op maat gemaakt, biedt het ruimte voor diverse behoeften, van knusse werkruimtes tot volledige kantoren met opslag. Flexibel en voorzien van extra opties zoals airconditioning en sanitaire voorzieningen, past het zich aan aan jouw wensen en budget.

Multifunctioneel houten tuinkantoor

Combineer je tuinkantoor met een gastenverblijf of tuinkamer voor maximale veelzijdigheid. In een tijd van hybride werken biedt dit de perfecte oplossing om thuis gefocust te werken. De ruimte kan op diverse momenten worden benut, ideaal voor werk, ontspanning of creatieve activiteiten zoals een atelier.

Tuinkantoor op maat

Bij De Kastaan creëren we op maat gemaakte houten tuinkantoren met oog voor detail en vakmanschap. Naast een functionele werkruimte biedt het een vleugje natuurlijke schoonheid, waardoor je buiten kantooruren kunt genieten van rust en sereniteit. Investeer in een productieve én rustgevende werkomgeving in je eigen tuin.

Is een tuinkantoor vergunningsvrij?

Of een tuinkantoor vergunningsvrij is, hangt af van verschillende factoren, waaronder de afmetingen, locatie en lokale regelgeving. In veel gevallen kunnen kleinere tuinkantoren vergunningsvrij worden gebouwd, maar er zijn wel bepaalde voorwaarden waaraan moet worden voldaan.

Houtbouw

Projecten

Bekijk hieronder een selectie van onze gerealiseerde projecten. Ben je opzoek naar nog meer inspiratie voor jouw houtproject?
Neem dan gerust eens contact met ons op.

  • Poolhouse

  • Luxe bijgebouw

  • Landelijke veldschuur

  • Landelijke overkapping

Om jouw verder op weg te helpen in de zoektocht naar een Tuinkantoor van je dromen, gaan we graag vrijblijvend het gesprek met je aan. Op basis daarvan kunnen we je een prijsindicatie verstrekken zodat jij weer snel verder kunt met jouw project. Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Plan dan een afspraak in voor onze showroom!