Stalen poort met hout

Volledig op maat gemaakt

Een stalen poort met houtvulling is een combinatie van stalen constructie en houten latten die in het stalen frame zijn geplaatst. Dit type poort combineert de duurzaamheid en veiligheid van staal met de natuurlijke uitstraling en warmte van hout. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van een stalen poort met houtvulling:

Duurzaamheid

Het stalen frame van de poort biedt uitstekende stevigheid en duurzaamheid, waardoor het bestand is tegen weersinvloeden, vandalisme en inbraakpogingen. Dit zorgt voor een soliede poort voor jouw woning of bedrijfspand.

Moderne uitstraling

De combinatie van staal en hout geeft de poort een moderne en toch warme uitstraling. Het natuurlijke karakter van het hout voegt een vleugje schoonheid en charme toe aan het ontwerp, waardoor de poort naadloos kan worden geïntegreerd in verschillende architecturale stijlen en landschappen. 

Onderhoudsgemak

Doordat de onderdelen van de constructie gemaakt zijn van staal kan de poort niet gaan werken of rotten. Aan een poort met stalen palen en stalen frame heb je dus bijzonder weinig onderhoud.

Maatwerk

Stalen poorten met houtvulling kunnen worden vervaardigd volgens jouw specifieke wensen en eisen. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten, zoals eikenhout, padoek of Thermisch gemodificeerd hout. Daarnaast is het mogelijk verschillende ontwerpstijlen en afwerkingen in de poort toe te passen die perfect aansluiten bij jouw esthetische voorkeuren en functionele behoeften. 

Opties

Maak je houten draaipoort helemaal naar jouw smaak door deze volledig aan te passen aan je wensen.

 • Communicatie

  Zoals naam of huisnummer gegraveerd op poort

 • Brievenbus

  Brievenbus geïntegreerd in de poort voor gemak

 • Gelakte poort

  Lakken voor natuurlijke uitstraling en onderhoudsgemak

 • Automatiseren

  Automatiseren voor gemak, veiligheid en beveiliging

 • Iroko hout

  Het uit West Afrika afkomstige hout

 • Eikenhout

  Het Europese hardhout voor poorten

 • Meranti hout

  Het hardhout uit Zuidoost-Azië afkomstig

 • Padoek hout

  Het uit West Afrika afkomstige hout