Houten bijgebouw

Volledig op maat gemaakt

Ontdek onze diverse houten bijgebouwen, van schuren tot tuinhuisjes, die functionaliteit en stijl combineren voor elke buitenruimte. Met zorgvuldig vakmanschap en duurzame materialen bieden we maatwerkopties en aandacht voor detail om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Laat ons jouw ideale bijgebouw creëren, afgestemd op jouw smaak en tuinstijl.

Poolhouse

Ontdek onze luxueuze poolhouses, ontworpen om je zwembadervaring te verbeteren met stijl en functionaliteit. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap bieden we maatwerkopties voor jouw persoonlijke wensen en behoeften. Geniet van de ultieme ontspanning en vermaak met een poolhouse dat perfect past bij jouw buitenruimte. Creëer een oase van comfort en elegantie rondom je zwembad, ideaal voor entertainment en ontspanning. Laat ons je helpen bij het realiseren van jouw droom poolhouse.

Luxe tuinhuis

Stel je voor: een oase van rust en luxe in je eigen achtertuin. Onze luxe tuinhuizen bieden de perfecte combinatie van comfort, stijl en functionaliteit. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap creëren we een elegante en duurzame toevoeging aan je buitenruimte. Ontdek de mogelijkheden voor jouw persoonlijke toevluchtsoord in de natuur.

Tuinkamer

Een tuinkamer biedt een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van je tuin. Met veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op je groene omgeving wordt de tuinkamer al snel het favoriete gedeelte van je huis. Geniet van alle seizoenen in alle comfort en ontspanning, terwijl je toch beschermd bent tegen de elementen. Met een tuinkamer creëer je een veelzijdige en gastvrije ruimte voor ontspanning, hobby’s en gezelligheid.

Mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning biedt een comfortabele en veilige ruimte voor zorgbehoevenden, terwijl ze toch dicht bij familie en vrienden kunnen blijven. Met aandacht voor privacy en zelfstandigheid biedt een mantelzorgwoning een waardevolle oplossing voor zowel de zorgontvanger als de mantelzorger. Het biedt een gevoel van nabijheid en ondersteuning, terwijl beide partijen toch hun eigen ruimte behouden. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgt een mantelzorgwoning voor een duurzame en comfortabele leefomgeving.

Tuinkantoor

Een tuinkantoor is dé oplossing voor wie op zoek is naar een productieve werkomgeving, weg van de drukte van het dagelijks leven. Met flexibiliteit in ontwerp en indeling biedt het een professionele ruimte voor gefocust werken, terwijl je toch kunt genieten van de rust en schoonheid van de natuurlijke omgeving. Met hoogwaardige materialen en maatwerkopties creëren wij het ideale tuinkantoor voor jouw behoeften.

Gastenverblijf

Een gastenverblijf biedt de perfecte oplossing voor het verwelkomen van familie en vrienden in alle comfort en privacy. Met een combinatie van functionaliteit en esthetiek creëren wij gastenverblijven op maat, die naadloos aansluiten bij jouw wensen en de stijl van je woning. Laat ons jouw ideale gastenverblijf realiseren, waar gasten zich direct thuis voelen.

Kapschuur

Een kapschuur is niet alleen een praktische oplossing voor opslag en beschutting, maar ook een esthetische toevoeging aan je buitenruimte. Met vakmanschap en hoogwaardige materialen creëren wij kapschuren op maat, die perfect passen bij de stijl van je woning en de omgeving. Laat ons jouw ideale kapschuur ontwerpen en realiseren, waar functionaliteit en schoonheid samenkomen.

Hooimijt

Een hooimijt combineert functionaliteit met esthetiek, waardoor het niet alleen een praktische opslag- en beschuttingsoplossing is, maar ook een aantrekkelijke toevoeging aan je buitenruimte. Een hooimijt wordt vaak gebouwd met een open structuur van houten balken en palen. Het biedt bescherming tegen weersinvloeden terwijl het hooi kan drogen en worden opgeslagen voor gebruik in de landbouw.