Houten bijgebouwen en tuinhuizen

Luxe houten bijgebouwen geheel op maat voor je geproduceerd in je eigen unieke stijl.

Luxe houten tuinhuizen & bijgebouwen

Wij verzorgen allerlei soorten bijgebouwen van de fundering tot en met de afwerking. Een houten bijgebouw heeft een natuurlijke en landelijke uitstraling. Een bijgebouw of tuinhuis kan verschillende stijlen hebben: klassiek, modern of nostalgisch.
Maar een bijgebouw in je tuin bouw je natuurlijk niet zomaar, hoe gaat zoiets nu in zijn werk?  Bekijk hier hoe we tewerk gaan.

Afwerking van wanden en balken

”It’s all in the details” De afwerking van de wanden kan in diverse planksoorten en in diverse houtsoorten. Hiermee kun je volledig je eigen draai geven aan jouw tuinkamer, of nu gaat voor een warme look van hout of juist een strakke look van betonciré het kan allemaal.

Naast afwerking in de wanden is het is ook mogelijk om de houten constructie te disselen. Hierdoor krijgen de balken een verouderde en handbewerkte uitstraling. Ben jij echt op zoek naar die landelijke authentieke uitstraling dan is dit echt iets voor jou!
Wij hebben ruime ervaring in het bouwen met authentieke spanten en gebinten. Dit of het nu alleen het spant is voor je nieuw te bouwen boerderij of een complete houten constructie voor een bijgebouw het kan allemaal bij De Kastaan.

Verschillende soorten bijgebouwen en tuinhuizen

Voor allerlei soorten bijgebouwen van eikenhout of douglashout of juist een andere duurzame houtsoort ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring in het maken van onder andere:

  • hooimijt
  • tuinhuisje
  • dierenverblijf
  • carport
  • tuinkamer
  • thuis-kantoor
  • poolhouse

Alle aanvragen worden op maat gemaakt. Wij adviseren je graag over mogelijkheden van een bijgebouw of tuinhuis.