Houten bijgebouwen en woningen

Luxe houten gebouwen geheel op maat voor je geproduceerd in je eigen unieke stijl.

Luxe houten (mantelzorg) woningen en bijgebouwen

Wij verzorgen allerlei soorten bijgebouwen van de fundering tot en met de afwerking. Een houten bijgebouw heeft een natuurlijke en landelijke uitstraling. Een houten gebouw moet bij jouw wensen passen en kan verschillende stijlen hebben: klassiek, modern of nostalgisch.
Maar een bijgebouw in je tuin bouw je natuurlijk niet zomaar, hoe gaat zoiets nu in zijn werk?  Bekijk hier hoe we tewerk gaan.

Afwerking van wanden en balken

”It’s all in the details” De afwerking van de wanden kan in diverse planksoorten en in diverse houtsoorten. Hiermee kun je volledig je eigen draai geven aan jouw tuinkamer, of nu gaat voor een warme look van hout of juist een strakke look van betonciré het kan allemaal.

Naast afwerking in de wanden is het is ook mogelijk om de houten constructie te disselen. Hierdoor krijgen de balken een verouderde en handbewerkte uitstraling. Ben jij echt op zoek naar die landelijke authentieke uitstraling dan is dit echt iets voor jou!
Wij hebben ruime ervaring in het bouwen met authentieke spanten en gebinten. Dit of het nu alleen het spant is voor je nieuw te bouwen boerderij of een complete houten constructie voor een bijgebouw het kan allemaal bij De Kastaan.

Verschillende soorten bijgebouwen en tuinhuizen

Voor allerlei soorten bijgebouwen van eikenhout of douglashout of juist een andere duurzame houtsoort ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring in het maken van de grootse diversiteit aan gebouwen. onder andere:

  • hooimijt
  • tuinhuisje
  • dierenverblijf
  • carport
  • tuinkamer
  • thuis-kantoor
  • poolhouse

Alle aanvragen worden op maat gemaakt en voldoen aan de gewenste eisen. Constructief, EPG, BENG of ander facetten van het bouwbesluit wij nemen alle zorgen uit handen en maken van jouw project een succes.

Weet je nog niet helemaal wat je wil? Wij adviseren je graag over mogelijkheden van een bijgebouw of woonhuis.