Houten poorten en landhekken

Houten poorten op maat gemaakt

Het is belangrijk dat een houten poort of landhek bij de omgeving past. Daarom bekijken wij jouw situatie en geven we advies voordat we aan de slag gaan. Elke poort wordt op maat ontworpen, geproduceerd en geplaatst.

Variërend van luxe Engelse poorten tot rasterpoorten. Van landhekken en wringhekken tot getoogde toegangspoorten. Alles wordt op ambachtelijke wijze van duurzaame houtsoorten in Brabant geproduceerd. De meest gebruikelijke houtsoorten hiervoor zijn: Europees Eikenhout of Afrikaans Padoek. Beide houtsoorten kunnen onbehandeld jaren mee in ons Nederlandse klimaat.

Ook verzorgen wij de gewenste staanders voor je poort. Dit kunnen bestaande of nieuwe gemetselde pilasters zijn of bijpassende houten staanders.

Om je poort echt een uniek en persoonlijk uiterlijk te geven is mogelijk om een persoonlijke tekst in het hout te laten frezen.

Poort- en tuinverlichting

Het is mogelijk om de poorten te voorzien van verlichting. Hiervoor gebruiken wij een lijn van duurzame led-verlichting. Wij informeren je graag over de vele mogelijkheden.

Een aantal voorbeelden van onze poort- en tuinverlichting kun je zien op onze pagina ‘Overige producten‘.

Hang- & sluitwerk

Elke houten poort en landhek is voorzien van degelijk hang- & sluitwerk in diverse soorten en maten. Wij leveren deze in verschillende soorten materialen:

  • RVS
  • gegalvaniseerd
  • zwart gecoat

Ons ruime assortiment van hang- en sluitwerk is ook terug te vinden in de webwinkel.

Automatisering van uw houten poorten

Wij leveren, plaatsen en monteren diverse soorten automatisering voor houten poorten. Dit zijn voornamelijk onze eigen poorten maar dit kunnen ook bestaande houten poorten zijn. Hoofdzakelijk gebruiken we hiervoor 2 type automatiseringen.